Ivókúrára…

Tegyen 5-6 db (kb. 10,5 dkg) Halitot (99,99% tisztaságú Himalája sókristályt) egy tiszta, jól zárható, kb. 0,5 literes üvegbe 2-3 dl jó minőségű, alacsony ásványi anyag tartalmú vízben feloldva. Kb. 3-4 óra elteltével egy 26%-os sóoldatot kapunk, amely teljesen steril, korlátlan ideig eltartható, sem baktériumok, sem vírusok, sem gombák nem tudnak ebben a koncentrátumban elszaporodni.

Felhasználása:

Tegyen egy teáskanál koncentrált sóoldatot egy pohár (3-4 dl) jó minőségű, alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvízbe (ne használjon fém kanalat). Az így elkészített sóoldatot fogyassza minden reggel éhgyomorra.

A teáskanálnyi koncentrált sóoldat hígítás nélkül is fogyasztható, de utána igyon meg egy nagy pohár (3-4 dl) jó minőség, alacsony ásványi anyag tartalmú (forrás)vizet.

A sóoldatot fogyaszthatja egész napra elosztva is úgy, hogy a teáskanálnyi koncentrált sóoldatot 1 liter jó minőségű, alacsony ásványi anyag tartalmú (forrás)vízhez keveri és a nap folyamán kortyolgat belőle.

Ha valaki reggelente kávézik, akkor az oldatot esténként lefekvés előtt ajánlott elfogyasztani, mivel a kávé semlegesíti a sóoldat hatását. Az ivókúra ideje 6-8 hónap.

A sóoldat használható étkezéshez valamint sófürdő készítéséhez orr és szemöblítéshez is a megfelelő 1%-os hígítási arányban!